"Δεν υπάρχουν ιδέες -υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες- κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει"

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

Σύμμαχοι στον αγώνα για μια Ελλάδα που θα αξίζει στα παιδιά μας και θα τιμά τους προγόνους μας....Μπορεί να "πήραμε ήττα" με το νομικό κώλυμα για την συμμετοχή της Ελένης Λεκάκη στις Δημοτικές Εκλογές, με το κατά την άποψή μου στερούμενου ορθολογισμού νομικό πλαίσιο- εγκύκλιο υπ’ αριθ. 14, ΥΠΕΣ, Αριθ. Πρωτ.:15641/ 17.4.2014, ΑΔΑ: ΒΙΗΧΝ-ΔΚ3  περί των αυτοδιοικητικών εκλογών και της εκλογικής μεταδημότευσης υποψηφίων.

Αλλά ο χώρος της Δημοκρατικής Αριστεράς-Προοδευτικής Συνεργασίας που εκπροσωπείται στο ψηφοδέλτιο "Ενεργοί Πολίτες Στερεάς-Κώστας Χαϊνάς" για την Περιφέρεια Στερεάς, Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας υπ. αντιπεριφερειάρχης Κώστας Λιανός,  κέρδισε έναν ακόμα σύμμαχο-στρατιώτη στην πρώτη γραμμή  για την μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Είμαι βέβαιος ότι έχει πολλά να δώσει και από αυτό το μετερίζι…Η Ελένη Λεκάκη με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ- Κ. ΧΑΪΝΑΣ/ΦΘΙΩΤΙΔΑ - Κ. ΛΙΑΝΟΣ στις εκλογές 18 Μαΐου.

Σύμμαχοι στον αγώνα για μια Ελλάδα που θα αξίζει στα παιδιά μας και θα τιμά τους προγόνους μας.