"Δεν υπάρχουν ιδέες -υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες- κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει"

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ως πολίτης απεχθάνεσαι την αδιαφορία και την παθητικοποίηση ή τις συντηρητικές, καταστροφικές πελατειακές πολιτικές σχέσεις;
Πιστεύεις στη συμμετοχή των πολιτών για να υπάρξει βελτίωση και πρόοδος της ποιότητας ζωής όλων μας;
Θέλεις να συμβάλλεις στην ύπαρξη νέου προτύπου πολιτικού πολιτισμού, σχέσεων πολιτών και κόμματος, πολιτών και κράτους, πολιτών και αυτοδιοίκησης;
Θέλεις η πολιτική και η Δημοκρατία ν΄ αναγεννηθεί;

Τότε κάθε καθημερινό πρόβλημα που συναντάς, από τη λακκούβα στο δρόμο έως την γραφειοκρατία και που αφορούν τον Δήμο, τη Περιφέρεια, το Κράτος, κλπ, ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΤΟ στη παρακάτω φόρμα, με κείμενο ή φωτό ή βίντεο και στείλτο στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Η Κοινοβουλευτική ομάδα, οι Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, οι Οργανώσεις και τα μέλη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε όλη τη χώρα, με παρεμβάσεις στους θεσμούς, με προβολή των προβλημάτων, με ακτιβισμούς, με ότι είναι δυνατόν θα αγωνιστούν για την προώθηση της λύση τους.
Θα επικοινωνήσουν και θα συζητήσουν μαζί σου το πρόβλημα και τους πρόσφορους τρόπους προώθησης λύσης. Θα σε ενημερώσουν για τις ενέργιες και την εξέλιξη τους.

Ενεργός πολίτης, ίσον, δημιουργικός πολίτης με κριτήρια ποιότητας ζωής, σε συνεργασία
με δημιουργική πολιτική συλλογικότητα και δημιουργικό ιστότοπο, σήμερα, την εποχή των διαδραστικών Δικτύων.

Μπορούμε μαζί να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας, να συνεισφέρουμε με κοινωνική αλληλεγγύη και ευαισθησία, στην δημιουργική ύπαρξη της κοινωνίας των πολιτών, προς τον δημοκρατικό δρόμο για το σοσιαλισμό, την χειραφέτηση και την ευημερία.

Υπεύθυνος συντονισμού και κάθε άλλη πληροφορία: Γιώργος Παππάς georgep@earistera.gr